Κάνουμε τους ανθρώπους ευτυχισμένους
από το 2000!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ήταν ακόμα φοιτητής ξενοδοχειακής σχολής, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Χριστόφορος Θεοδοσίου πάντα ήθελε να ασχοληθεί με την εστίαση. Το πάθος του για το εξαιρετικό φαγητό και την άψογη εξυπηρέτηση δεν μειώθηκε ποτέ και το 2000, όταν ο Χριστόφορος πραγματοποίησε έναν ακόμη στόχο του – να ανοίξει το Platinum Catering.

Δύο δεκαετίες αργότερα, το Platinum Catering εξακολουθεί να οδηγείται από το ίδιο πάθος!

Με απλά λόγια, μας αρέσει να κάνουμε τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Καθώς μεγαλώνουμε, εξακολουθούμε να διατηρούμε αυτήν την προσέγγιση «μικρών τροφοδοσιών», την οποία εκτιμούν οι επισκέπτες μας κατά τη διάρκεια των ειδικών εκδηλώσεών τους. Από οικεία δείπνα μέχρι περίτεχνους γάμους και εταιρικές εκδηλώσεις όλων των μεγεθών, οι ομάδες μας προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε μέρα για να διασφαλίσουν ότι η εκδήλωσή σας θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.

Tα Μενού Μας

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εκδήλωσής σας, είμαστε περήφανοι για την ικανότητά μας να παραδίδουμε με επιτυχία μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Κατανοούμε ότι η παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών ισοδυναμεί με την ικανοποίησή σας και τη συνεχή ανάπτυξή μας.

Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όταν επιλέγετε το Platinum Catering, επιλέγετε κάτι περισσότερο από έναν απλό τροφοδότη. Επιλέγετε μια ομάδα επαγγελματιών που είναι βαθιά αφοσιωμένοι στην ευτυχία σας.

Επικοινωνία

Είμαστε στη διάθεση σας, να σας απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση κι αν έχετε!

Απλά αφήστε μας τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας πολύ σύντομα.

  KTIMA ONIRON

  ACROPOLIS HILL

  5NOSTIMO

  MOAT FOOD CRAFTS

  PLATINUM CLUB

  Γρηγόρη Αυξεντίου 1, Καπέδες, Λευκωσία, Κύπρος 2645

  22 542229

  info@acropolisgroup.com.cy